Erotic massage massage stockholm södermalm

erotic massage massage stockholm södermalm

Vi erbjuder Kroppsmassage, Fotmassage, Manikyr, Pedikyr och Duo & Par behandling. Efter behandling erbjuder vi kaffe, te, färsk frukt och kakor. Vi finns nära Sofia skola på östra Södermalm. Massage Stockholm, södermalm. På Bokadirekt kan du hitta och boka buyalli.eu massörer, naprapater, frisörer och mycket mer nära dig. Vi erbjuder massage utförd av erfarna terapeuter i Stockholm. Vi finns på Södermalm, i city och i Vasastan. Boka enkelt här online idag och välj ut den massage du behöver.

Videos

Thaimassage på Södermalm i Stockholm

Erotic massage massage stockholm södermalm - think, that

Priser 25 min massage - kr 50 min massage - kr 80 min massage - kr 6 x 50 thaimassage halmstad datingsajter massage - kr. Sofia arbetar oerhört intuituvt. I en avslappnad miljö erbjuder vi den bästa och mest prisvärda massagen i Stockholm där fokus alltid ligger på dig som kund. Hit kommer jag gärna åter! I övrig så ger denna längre session bara mer av det som är bra. Thaimassage påminner i ett avseende om asiatiska kampsporter, det finns en mängd rörelsemönster och som massör blir man aldrig fullärd. För att åstadkomma detta använder vi oss av Traditionell Thaimassage Tekniker samt specifik behandling av triggerpunkter. erotic massage massage stockholm södermalm

Erotic massage massage stockholm södermalm - final

Vårt jobb är att rekommendera behandlingar som passar ditt behov. Vi är flexibla och kan anpassa tjänsten efter om du önskar arbeta deltid eller heltid. Vi tar över Stockholm. För mer information kontakta oss. Secret By Beauty Agnes - Hudvårdterapeut.

This Post Has

Leave a Reply

  • 1
  • 2
Close Menu