Massage erbjudande stockholm japansk massage stockholm

massage erbjudande stockholm japansk massage stockholm

Vi erbjuder en mängd olika behandlingar i samband med din vistelse såsom massage, ansiktsbehandlingar och kroppsbehandlingar. Boka din behandling här!. Behandlingar. I vårt spa kan du även boka en behandling som ett komplement till din vistelse. Vi har behandlingar som passar alla, allt från japansk massage, Shiatsu, till ansiktsbehandlingar. Behandlingarna bokar du med fördel när du bokar din vistelse. Presentkort för Spa & Behandlingar i Stockholm - köp din julklapp eller företagsgåva på Centralbadet. Vi har störst utbud!.

Massage erbjudande stockholm japansk massage stockholm - really

Genom att fortsätta samtycker du till våra cookies. Allt syftar till att ge din kropp ny energi och ge de muskelgrupper du dagligen använder i den digitala världen en avslappnande behandling. Centralbadet har verkat som Stockholms brunnsbad sedan massage erbjudande stockholm japansk massage stockholm

Videos

M.a.s.s.a.g.e japan #2 reflexology new 2017

Massage erbjudande stockholm japansk massage stockholm - more than

Lär dig Tai Chi genom vår duktiga Shiatsu-massör Makiko. Stimulerar blodflödet genom musklerna och revitaliserar dig. Än idag är dessa huvudingredienserna i Sturebadets spakoncept. En av de bästa helger jag varit med om!!

This Post Has

Leave a Reply

  • 1
  • 2
Close Menu